- Forberedelsestid
- 40 minutter
- Tilberedningstid
- 90 minutter
- Sværhedsgrad
- Midt imellem
- Serveringer
- 8 personer
- Kategori
- Hovedret
Høst - Visninger
- 4105
- Pris pr. Portion
- 15.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- september 23, 2012
Varm olien i en stor gryde, kom de hakkede løg i og lad dem simre til de er klare. Vælt kødet ned i gryden og lad det stege til vædsken er væk. Kom grøntsagerne ned i gryden sammen med et glas rødvin, dåsetomaterne, chilien, hvidløg, og oregano. Lad det simre i ca 15 min. Kom tomatkoncentraten i og lad den jævne retten. Kom salt og peber ved efter smag.
Hæld Retten i et stort ildfast fad eller en mellemstor bræddepande.
Lav kartoffelmosen og fordel den over retten. Kom revet ost over kartoffelmosen, og fordel smørret herpå i klatter.
Sæt fadet i en 175 grader varm ovn og lad den bage i 15 min. eller til osten er gylden. Velbekommen