- Forberedelsestid
- 15 minutter
- Tilberedningstid
- 15 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 3 personer
- Kategori
- Frokost
Hovedret
Natmad - Visninger
- 3411
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- oktober 25, 2012
- 500 g
- Oksekød, hakket, lavt fedtindhold, råt
- 2 stk
- Løg eller zittauerløg
- 1 stk
- Peberfrugt, rød og gul
- 1 tbsp.
- Rapsolie
- 1 tsk.
- Salt, groft
Nemt aftensmad: Hakkebøffer m. syrlige stegte peberfrugter og løg, serveret på ristet fibertoast med salat.
Start med at svitse løgringe og peberfrugter i strimler af i lidt rapsolie, tilsat lidt eddike, sukker og salt, til det begynder at tage farve.
Form 3 store flade hakkebøffer krydret med salt og peber, og steg dem af ca. 4-5 minutter på hver side ved krafig varme i lidt rapsolie.
Server bøfferne, toppet med løg/peberfrugterne, på ristet fibertoast eller ristet rugbrød efter smag, med salatblade.
Bøfferne kan også serveres på den gl.dags facon, med brasekartofler, skysovs og surt.
Velbekomme
Det støder mig altid meget