Bøf på en anden måde

Ingen vurderinger.
Vent venligst…
Forberedelsestid
20 minutter
Tilberedningstid
20 minutter
Sværhedsgrad
Let
Serveringer
1 personer
Kategori
Forret
Hovedret
Visninger
5359
Pris pr. Portion
30.00 kr.
Skrevet af
Udgivet den
1 stk
oksebøf
100 g
fint snittet spidskål
75 g
Pasta - skruer, penne
1 stk
snittet foråsløg
1 stk
rødløg
Bøf på en anden måde

Kog pastaen og imens hakkes spidskålen meget fint.
Dette på en tallerken, pastaen ovenpå, dernæst, forårsløg, evt. grønærter og en dressing med olie, vineddike, sennep, honning
og hvidløg.
Steg bøffen, så den er rød indeni —lad den afkøle en smule, skær den så i meget tynde skiver og anret den ovenpå pastaen og kom så finthakket rødløg på.
Det ser rigtig flot ud og smager bare så godt. Velbekomme.



Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!

Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.

Del din ret her!

Har du en konge ret du vil dele?