- Forberedelsestid
- 20 minutter
- Tilberedningstid
- 20 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 1 personer
- Kategori
- Forret
Hovedret - Visninger
- 5421
- Pris pr. Portion
- 30.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- september 14, 2014
- 1 stk
- oksebøf
- 100 g
- fint snittet spidskål
- 75 g
- Pasta - skruer, penne
- 1 stk
- snittet foråsløg
- 1 stk
- rødløg
Kog pastaen og imens hakkes spidskålen meget fint.
Dette på en tallerken, pastaen ovenpå, dernæst, forårsløg, evt. grønærter og en dressing med olie, vineddike, sennep, honning
og hvidløg.
Steg bøffen, så den er rød indeni —lad den afkøle en smule, skær den så i meget tynde skiver og anret den ovenpå pastaen og kom så finthakket rødløg på.
Det ser rigtig flot ud og smager bare så godt. Velbekomme.
Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!
Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.