- Forberedelsestid
- 20 minutter
- Tilberedningstid
- 50 minutter
- Sværhedsgrad
- Midt imellem
- Serveringer
- 4 personer
- Kategori
- Hovedret
- Visninger
- 3800
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- oktober 9, 2011
- 2 stk
- Gulerod/gulerødder
- 1 kg
- Kartofler
- 25 g
- Smør, usaltet
- 2 1/2 dl
- Minimælk 0.5 % fedt
- 500 g
- Kantareller eller andre svampe
- 3 dl
- Creme fine 7%
- 1 stk
- Pastinak i siver
- 1 tsk.
- Paprika
- 1 stk
- Løg eller zittauerløg
- 800 g
- Oksekød, magert
- 2 tbsp.
- Olivenolie
Bøf Stroganoff: Rengør svampene og skær løg og pastinak i tynde skiver. Svampene steges på en varm pande, indtil dampen er væk og svampene er blevet gyldne. Svampene tages af panden og olien varmes på panden, kødstrimlerne brunes og løg og pastinak tilsættes og drysses med paprika. Creme fine hældes ved og retten småsimrer i nogle minutter. Svampene tilsættes og retten varmes yderligere i et par minutter. Smages til med salt og friskkværnet peber.Kartoffelmos: Mos kartoflerne og gulerødderne med el-pisker. Mælk og smør tilsættes lidt efter lidt, indtil den ønskede konsistens er opnået. Smages til med salt og hvid peber. Mosen kan pyntes med hakket persille eller anden frisk krydderurt.
En super lækker vintermenu, som sagtens kan serveres for gæster!
Velbekomme fra Mona 🙂
Hej Mona, en rigtig dejlig