Bøf Stroganoff med svampe og pastinak

Ingen vurderinger.
Vent venligst…
Forberedelsestid
20 minutter
Tilberedningstid
50 minutter
Sværhedsgrad
Midt imellem
Serveringer
4 personer
Kategori
Hovedret
Visninger
3800
Pris pr. Portion
0.00 kr.
Skrevet af
Udgivet den
2 stk
Gulerod/gulerødder
1 kg
Kartofler
25 g
Smør, usaltet
2 1/2 dl
Minimælk 0.5 % fedt
500 g
Kantareller eller andre svampe
3 dl
Creme fine 7%
1 stk
Pastinak i siver
1 tsk.
Paprika
1 stk
Løg eller zittauerløg
800 g
Oksekød, magert
2 tbsp.
Olivenolie
Bøf Stroganoff med svampe og pastinak

Bøf Stroganoff: Rengør svampene og skær løg og pastinak i tynde skiver. Svampene steges på en varm pande, indtil dampen er væk og svampene er blevet gyldne. Svampene tages af panden og olien varmes på panden, kødstrimlerne brunes og løg og pastinak tilsættes og drysses med paprika. Creme fine hældes ved og retten småsimrer i nogle minutter. Svampene tilsættes og retten varmes yderligere i et par minutter. Smages til med salt og friskkværnet peber.Kartoffelmos: Mos kartoflerne og gulerødderne med el-pisker. Mælk og smør tilsættes lidt efter lidt, indtil den ønskede konsistens er opnået. Smages til med salt og hvid peber. Mosen kan pyntes med hakket persille eller anden frisk krydderurt.
En super lækker vintermenu, som sagtens kan serveres for gæster!
Velbekomme fra Mona 🙂


En kommentar

  1. Den ukendte kok sagde på oktober 9, 2011

    Hej Mona, en rigtig dejlig

    Ingen vurderinger.
    Vent venligst…

Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.

Del din ret her!

Har du en konge ret du vil dele?