Bøfsandwich m/ porrer

Ingen vurderinger.
Vent venligst…
Forberedelsestid
15 minutter
Tilberedningstid
15 minutter
Sværhedsgrad
Let
Serveringer
2 personer
Kategori
Forret
Frokost
Hovedret
Madpakke
Natmad
Visninger
2896
Pris pr. Portion
0.00 kr.
Skrevet af
Udgivet den
4 skive(r)
Franskbrød
1 stk
Agurk
1 tsk.
Sennep, dijon
1 dl
Mayonnaise
200 g
Tilbehør: Grovfritter
Bøfsandwich m/ porrer

Hjemmelavet bøfsandwich m/ porrer:

Elsker bøfsandwich og burger, og laver dem altid selv, hvor jeg bruger hjemmebagt grovbrød el. boller alt efter hvad jeg har liggende.

Rens og snit en porre. Form hakket oksekød til en aflang bøf (el. rund hvis man bruger boller).
Krydr med havsalt og peber fra kværn. Steg porrer af på en pande sammen med bøfferne i rapsolie.

Steges ca. fem minutter på hver side, og porrene må godt være lidt sprødstegte, og tages af når de er færdige, og ligges til afdrypning. Skær agurkeskiver, eller brug syltede agurker.

Rist brødskiver, og rør mayonnaise med lidt dijonsennep. Det smøres på de ristede brødskiver.

Bøffen lægges på brødet, toppes med en god ketchup, agurkeskiver og tilsidst de stegte porrer.

Serveres evt. med grovfritter.

Velbekomme!






Del din ret her!

Har du en konge ret du vil dele?