Boller

Ingen vurderinger.
Vent venligst…
Forberedelsestid
20 minutter
Tilberedningstid
90 minutter
Sværhedsgrad
Let
Serveringer
15 personer
Kategori
Bagværk
Visninger
2447
Pris pr. Portion
0.00 kr.
Skrevet af
Udgivet den
Boller

Boller
1) Smelt margarine.
2) Tilsæt mælken.
3) Når mælk/margarineblandingen er lunken røres gær i (den må ikke være for varm).
4) Tilsæt sukker, hvedemel og havsalt og ælt godt.
5) Form 15 boller og lad dem hæve 30 – 60 minutter ved stuetemperatur.
6) Pensel med mælk.
7) Bollerne bages i en forvarmet ovn i ca. 12 – 14 minutter ved 220 grader.
Velbekomme!
 
Læs mere om Boller på VildMedMad’s madblog


Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!

Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.

Del din ret her!

Har du en konge ret du vil dele?