- Forberedelsestid
- 20 minutter
- Tilberedningstid
- 90 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 15 personer
- Kategori
- Bagværk
- Visninger
- 2447
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- oktober 9, 2009
Boller
1) Smelt margarine.
2) Tilsæt mælken.
3) Når mælk/margarineblandingen er lunken røres gær i (den må ikke være for varm).
4) Tilsæt sukker, hvedemel og havsalt og ælt godt.
5) Form 15 boller og lad dem hæve 30 – 60 minutter ved stuetemperatur.
6) Pensel med mælk.
7) Bollerne bages i en forvarmet ovn i ca. 12 – 14 minutter ved 220 grader.
Velbekomme!
Læs mere om Boller på VildMedMad’s madblog
Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!
Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.