Boller i karry

Ingen vurderinger.
Vent venligst…
Forberedelsestid
40 minutter
Tilberedningstid
40 minutter
Sværhedsgrad
Let
Serveringer
4 personer
Visninger
1484
Pris pr. Portion
0.00 kr.
Skrevet af
Udgivet den

1:Havregryn, mel og krydderier blandes i en skål. 2:Rør væsken, hakket løg og æg i og bland godt. 3:Tilsæt svinekødet og rør godt. Farsen skal være så fast, at den kan formes til boller. 4: Bring cirka 5dl saltvand i kog i en bred gryde – det må ikke spilkoge. 5:Dyp en spiseske ned i det kogende vand og form boller med skeen på størrelse med bordtennisbolde og læg dem i det kogende vand – Kog kun ét lag boller ad gangen. 6: Bollerne koges ved svag varme ca. 5 minutter, til de er faste. 7: Tag bollerne op med en hulske og læg dem så de kan dryppe af – kog resten af bollerne. 8: Olien varmes op i en gryde og karryen ”brændes” af. 9: Vandet fra bollerne tilsættes sammen med lidt mælk. 10: Rør maizena op i noget vand som sovsejævner og bland i sovsen. 12: Kog saucen igennem cirka 10 minutter. 11: Smag saucen til med krydderier og tilsæt kødbollerne – serveres med ris.

Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!

Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.

Del din ret her!

Har du en konge ret du vil dele?