- Forberedelsestid
- 40 minutter
- Tilberedningstid
- 40 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 4 personer
- Visninger
- 1484
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- juni 6, 2009
1:Havregryn, mel og krydderier blandes i en skål. 2:Rør væsken, hakket løg og æg i og bland godt. 3:Tilsæt svinekødet og rør godt. Farsen skal være så fast, at den kan formes til boller. 4: Bring cirka 5dl saltvand i kog i en bred gryde – det må ikke spilkoge. 5:Dyp en spiseske ned i det kogende vand og form boller med skeen på størrelse med bordtennisbolde og læg dem i det kogende vand – Kog kun ét lag boller ad gangen. 6: Bollerne koges ved svag varme ca. 5 minutter, til de er faste. 7: Tag bollerne op med en hulske og læg dem så de kan dryppe af – kog resten af bollerne. 8: Olien varmes op i en gryde og karryen ”brændes” af. 9: Vandet fra bollerne tilsættes sammen med lidt mælk. 10: Rør maizena op i noget vand som sovsejævner og bland i sovsen. 12: Kog saucen igennem cirka 10 minutter. 11: Smag saucen til med krydderier og tilsæt kødbollerne – serveres med ris.
Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!
Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.