Boller i karry

Ingen vurderinger.
Vent venligst…
Forberedelsestid
45 minutter
Tilberedningstid
45 minutter
Sværhedsgrad
Let
Serveringer
4 personer
Kategori
Hovedret
Visninger
1321
Pris pr. Portion
0.00 kr.
Skrevet af
Udgivet den
1 stk
Løg eller zittauerløg
1 1/2 dl
letmælk
1 stk
Æg
1 1/2 tsk.
Salt, groft
1/2 tsk.
Peber, friskkværnet
1 dl
Hvedemel
500 g
Svinekød, hakket, lavt fedtindhold, råt
1 stk
Løg eller zittauerløg
1 dl
Fløde 9 %
30 g
Smør, saltet
1 stk
Æble / æbler
2 tsk.
Karry, pulver
3 tbsp.
Hvedemel
4 dl
Bouillon
3 dl
Ris, parboiled (løse ris)

Bland det hakkede svinekød med saltet i en skål. Bland peber, ægget og det hakkede løg i skålen. Bland melet og derefter mælken i skålen og rør godt. Lad farsen hvile i køleskabet til den skal bruges. Sæt risene til at koge. Imens laves saucen. Løgene hakkes fint og svitses i smørret sammen med karryen på en panden. Tilsæt melet og rør godt. Bland bouillonen i mens der piskes. Æblet renses og skæres i tern, som røres i saucen. Til sidst blandes fløden i, og der krydres med salt og peber.
Tag farsen ud af køleskabet og form den til kødboller. Læg dem i saucen og kog dem ved svag varme under et låg i cirka. 12 minutter til de er gennemkogte. Bevæg panden af og til. Til sidst smages saucen til med salt og peber.


Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!

Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.

Del din ret her!

Har du en konge ret du vil dele?