Boller med chokolade

Ingen vurderinger.
Vent venligst…
Forberedelsestid
25 minutter
Tilberedningstid
85 minutter
Sværhedsgrad
Let
Serveringer
10 personer
Kategori
Bagværk
Visninger
2371
Pris pr. Portion
0.00 kr.
Skrevet af
Udgivet den
1 1/2 tbsp.
Sukker (melis)
1 dl
letmælk
50 g
Smør, saltet
2 stk
Æg
1/4 tsk.
Salt, groft
275 g
Hvedemel
3 tbsp.
Mørk chokolade også med orange
25 g
Bagegær

Smuldr gæren i en skål. Smelt så smørret og put mælken i. Når det er håndvarmt hældes det over gæren, som røres ud. Pisk ét æg og put det i skålen sammen med sukker, salt og mel. Rør dejen godt, hak chokolade og bland den i. Dejen som er meget blød sættes med skeer på en plade med bagepapir. Efter et par minutter kan bollerne formes og gøres fine og glattes med hænderne. Bollerne skal så hæve tildækket og lunt til dobbelt størrelse, hvorefter de pensles med  et sammenpisket æg. Bollerne bages i en forvarmet ovn ved 200 grader på midterste rille i cirka 15 min.


Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!

Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.

Del din ret her!

Har du en konge ret du vil dele?