Boller med havregryn og solsikkekerner

Ingen vurderinger.
Vent venligst…
Forberedelsestid
30 minutter
Tilberedningstid
640 minutter
Sværhedsgrad
Let
Serveringer
20 personer
Visninger
1355
Pris pr. Portion
0.00 kr.
Skrevet af
Udgivet den

Smuldr gæren i vandet sammen med salt og sukker og put derefter olien i. Så røres resten af ingredienserne i lidt efter lidt, og dejen røres godt igennem – den er klistret i konsistensen. Sæt dejen til at hæve køligt i mindst 10 timer. Når den er færdig med at hæve, sættes den i klatter på bagepapir med to skeer. Bag bollerne ved 250-300 grader i mellem 10 og 12 minutter.

Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!

Skriv et svar

Bemærk: Kommentarer på webstedet afspejler de respektive forfatteres synspunkter og ikke nødvendigvis webportalens synspunkter. Medlemmer anmodes om at afstå fra fornærmelser, bande og vulgære udtryk. Vi forbeholder os ret til at slette enhver kommentar uden varsel eller forklaringer.

Din email vil ikke kunne ses af andre. *

*
*

Del din ret her!

Har du en konge ret du vil dele?