Bønne-dip og gulerods-stave

Ingen vurderinger.
Vent venligst…
Forberedelsestid
10 minutter
Tilberedningstid
15 minutter
Sværhedsgrad
Let
Serveringer
4 personer
Kategori
Tilbehør
Visninger
4275
Pris pr. Portion
7.00 kr.
Skrevet af
Udgivet den
1 kg
Gulerod/gulerødder
300 g
Edamame bønner
1 stk
Hvidløg, fed
1 stk
løg
1/2 dl
Solsikkeolie
1 dl
Vand
2 tbsp.
Creme fraiche 18 %
1/2 tsk.
Havsalt
Bønne-dip og gulerods-stave

Et velsmagende og mere sundt alterrnativ til chips og dip… rigtig godt som tilbehør til varme retter. Nemt og billigt 😀
Giv bønnerne et kort opkog… og køl dem straks af med iskoldt vand.
Blend bønnerne med hakket løg/hvidløg, olie, vand og salt.
Vend massen med creme fraiche… og smag til med salt.
Skræl gulerødderne og skær dem i stave.
Tips:
Alle former for grønsager kan bruges. Agurke stave, blomkål og broccoli-buketter, peberfrugt stave… o.s.v.
Bryder man sig ikke om bønner, kan de skiftes ud med ærter, men så kal man tage højde for, at dippen bliver en anelse sødere.


Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!

Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.

Del din ret her!

Har du en konge ret du vil dele?