- Forberedelsestid
- 10 minutter
- Tilberedningstid
- 15 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 4 personer
- Kategori
- Tilbehør
- Visninger
- 4275
- Pris pr. Portion
- 7.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- februar 8, 2014
- 1 kg
- Gulerod/gulerødder
- 300 g
- Edamame bønner
- 1 stk
- Hvidløg, fed
- 1 stk
- løg
- 1/2 dl
- Solsikkeolie
- 1 dl
- Vand
- 2 tbsp.
- Creme fraiche 18 %
- 1/2 tsk.
- Havsalt
Et velsmagende og mere sundt alterrnativ til chips og dip… rigtig godt som tilbehør til varme retter. Nemt og billigt 😀
Giv bønnerne et kort opkog… og køl dem straks af med iskoldt vand.
Blend bønnerne med hakket løg/hvidløg, olie, vand og salt.
Vend massen med creme fraiche… og smag til med salt.
Skræl gulerødderne og skær dem i stave.
Tips:
Alle former for grønsager kan bruges. Agurke stave, blomkål og broccoli-buketter, peberfrugt stave… o.s.v.
Bryder man sig ikke om bønner, kan de skiftes ud med ærter, men så kal man tage højde for, at dippen bliver en anelse sødere.
Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!
Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.