- Forberedelsestid
- 10 minutter
- Tilberedningstid
- 15 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 2 personer
- Kategori
- Tilbehør
- Visninger
- 2549
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- september 15, 2010
- 100 g
- Feta, 40+
- 4 tbsp.
- Olivenolie
- 1 stk
- rødløg
- 100 g
- pinjekerner
- 25 g
- solsikkekerner
- 300 g
- Friske grønne bønner
Denne salat er meget lækker og sund – naturligvis afhængig af mængden af fetaost og olivenolie.
Bønnerne koges i 5 min.
Rødløget skæres i små fine tern/stykker.
Pinjekernerne ristes på panden til de har fået lidt farve.
Fetaosten skæres i tern.
Når bønnerne er blevet kolde blandes det hele sammen med en god olivenolie og lidt solsikkekerner. Det vil være rigtig godt med en gang friskkværnet peber over salaten.
Bønnesalat der kan bruges til mange retter.
En rigtig god salat. Jeg kom
Altid et hit og salaten