- Forberedelsestid
- 40 minutter
- Tilberedningstid
- 100 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 4 personer
- Kategori
- Buffet
Hovedret - Visninger
- 2042
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- marts 20, 2011
Bornholmsk Unghane m/ citron:
Rens og skyl hanen, dup den tør.Gnid med salt og peber,og fyld hanen med citronbåde, løg stykker laurbær og citron-timian.Læg den i en stegeso el. römertopf, med lidt væde og pensl med olie. Læglåg på og sæt i en kold ovn, nederste rille ved 180 grader i ca.halvanden time. Hæld væden fra, og gem skyen til f.eks. suppe næste dag. Stil i ovn igen uden låg i ca. 10 minutter.
Champignon-flødesovs:
Rens champignons grundigt, og skær i skiver. Svits i olivenolie, og krydr med salt, peber fra kværn, og paprika, og steg til væden er delvist kogt ind. Tilføj fløde, og lidt citronsaft. Kog sovsen ind til en cremet konsistens.Smag sovsen til.
Bulgur m/ krydderurter:
Hæld bulguren i kogende letsaltet vand, og kog den under låg i 12 minutter, tilsæt smørklat og olivenolie. Lad den hvile i ca. 10. min. Hak krydderurter, pres et fed hvidløg, og vend den i bulguren. Smag til med salt, peber, lidt citronsaft, og lidt mere olivenolie hvis den virker for tør.
Retten kan også serveres med hasselbach-kartofler.
Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!
Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.