- Forberedelsestid
- 45 minutter
- Tilberedningstid
- 75 minutter
- Sværhedsgrad
- Midt imellem
- Serveringer
- 6 personer
- Kategori
- Dessert
- Visninger
- 3093
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- marts 7, 2010
- 200 g
- Kokosmel
- 4 stk
- Æggehvide
- 200 g
- Sukker
- 1 dl
- Fløde 38 %, Piskefløde
- 60 g
- Smør, saltet
- 4 stk
- Æggeblomme, pasteuriseret
- 60 g
- Flormelis
- 100 g
- Mørk chokolade også med orange
Æggehviderne piskes stive. Sukker tilsættes lidt efter lidt. Kokosmel vendes forsigtigt i. Bages i springform med bagepapir i bunden i 45 min. ved 150 gr.
Imens kagen køler af blandes overtrækket til kagen: De past. æggeblommer piskes godt sammen med flormelis. Smør og chokolade smeltes sammen over vandbad og efter det er kølet lidt af, blandes det med æg/flormelis blandingen.
Hældes over den kolde kage som først vendes med bunden i vejret ud på et fad og bagepapiret trækkes forsigtigt af bunden. Stil kagen koldt i ca. 1 time. Bred et tyndt lag flødeskum henover kagen.
Kagen kan fryses uden fløde.
Det “lyder”” som en rigtig”
Jo den er også bare rigtig