- Forberedelsestid
- 30 minutter
- Tilberedningstid
- 90 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 4 personer
- Visninger
- 1552
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- august 2, 2009
Der er ikke noget så hyggeligt som at gå i naturen og plukke brændeælder og lave en dejlig suppe af dem.
Du skal starte med at skylle brændeælderne rigtig godt. Læg dem i en gryde med vand og lad dem koge i tre kvarter. Vrid nu vandet ud af dem og hak dem meget fint. I en gryde smeltes smørret og melet blandes i. Hæld bouillonen i og lad det koge nogle minutter. Bland nu brændeælderne i og lad det hele koge sammen nogle minutter. Smag suppen til med salt og peber og server med purløget drysset over.
Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!
Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.