Brændende kærlighed m/ porrer, æble & bacon

Ingen vurderinger.
Vent venligst…
Forberedelsestid
15 minutter
Tilberedningstid
30 minutter
Sværhedsgrad
Let
Serveringer
4 personer
Kategori
Frokost
Hovedret
Natmad
Visninger
1470
Pris pr. Portion
0.00 kr.
Skrevet af
Udgivet den
1 kg
Kartofler
2 tsk.
Salt, groft
2 knsp.
Peber, friskkværnet
2 tbsp.
Creme fraiche 9 %
2 knsp.
Muskatnød, revet
2 dl
Kartoffelvand
1 stk
Æble / æbler
2 knsp.
Peber, friskkværnet
1 tbsp.
Rapsolie
2 tsk.
Timian, tørret
2 stk
porrer
4 skive(r)
bacon
1 tsk.
Citronsaft
Brændende kærlighed m/ porrer, æble & bacon

Ovnbagt kartoffelmos med anderledes topping:
Kog kartofler møre i usaltet vand, mos dem med lidt af kartoffelvandet. Tilsæt lidt cremefraiche og revet muskat. Pisk mosen glat, og smag til med salt og peber. Kom mosen i et ildfast fad. Hæld porre-bacon blandingen over mosen, og bag det i ovn ved 200 grader 15-20 minutter. Det gør mosen mere luftig.
Kom baconstykker, porreringe, og æblestykker i en pande med lidt rapsolie sammen med timian og peber. Steg blandingen af.
Server retten med rødbeder, eller frisk salat med revet rødbede og æbler.
Velbekomme!




Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!

Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.

Del din ret her!

Har du en konge ret du vil dele?