- Forberedelsestid
- 15 minutter
- Tilberedningstid
- 30 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 4 personer
- Kategori
- Frokost
Hovedret
Natmad - Visninger
- 1470
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- november 9, 2011
- 1 kg
- Kartofler
- 2 tsk.
- Salt, groft
- 2 knsp.
- Peber, friskkværnet
- 2 tbsp.
- Creme fraiche 9 %
- 2 knsp.
- Muskatnød, revet
- 2 dl
- Kartoffelvand
- 1 stk
- Æble / æbler
- 2 knsp.
- Peber, friskkværnet
- 1 tbsp.
- Rapsolie
- 2 tsk.
- Timian, tørret
- 2 stk
- porrer
- 4 skive(r)
- bacon
- 1 tsk.
- Citronsaft
Ovnbagt kartoffelmos med anderledes topping:
Kog kartofler møre i usaltet vand, mos dem med lidt af kartoffelvandet. Tilsæt lidt cremefraiche og revet muskat. Pisk mosen glat, og smag til med salt og peber. Kom mosen i et ildfast fad. Hæld porre-bacon blandingen over mosen, og bag det i ovn ved 200 grader 15-20 minutter. Det gør mosen mere luftig.
Kom baconstykker, porreringe, og æblestykker i en pande med lidt rapsolie sammen med timian og peber. Steg blandingen af.
Server retten med rødbeder, eller frisk salat med revet rødbede og æbler.
Velbekomme!
Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!
Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.