Brasede kartofler

Ingen vurderinger.
Vent venligst…
Forberedelsestid
20 minutter
Tilberedningstid
20 minutter
Sværhedsgrad
Let
Serveringer
4 personer
Kategori
Tilbehør
Visninger
4530
Pris pr. Portion
0.00 kr.
Skrevet af
Udgivet den
2 tbsp.
Persille, frisk
15 g
Smør, saltet
2 tbsp.
Vindruekerneolie
1 tsk.
Salt, groft
1 tsk.
Peber, friskkværnet
1 kg
Kartofler

De kogte kartofler skæres i skiver på en halv centimeters tykkelse. Smør og olie varmes op på en pande, og kartoflerne brases ved høj varme. De skal blive gyldne og sprøde. Krydre dem med salt og peber, mens de vendes jævnligt. Drys med hakket persille ved serveringen.
Brasede kartofler smager godt til eksemplevis oksekød og fisk.


Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!

Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.

Del din ret her!

Har du en konge ret du vil dele?