- Forberedelsestid
- 20 minutter
- Tilberedningstid
- 20 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 4 personer
- Kategori
- Tilbehør
- Visninger
- 4530
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- juni 23, 2009
- 2 tbsp.
- Persille, frisk
- 15 g
- Smør, saltet
- 2 tbsp.
- Vindruekerneolie
- 1 tsk.
- Salt, groft
- 1 tsk.
- Peber, friskkværnet
- 1 kg
- Kartofler
De kogte kartofler skæres i skiver på en halv centimeters tykkelse. Smør og olie varmes op på en pande, og kartoflerne brases ved høj varme. De skal blive gyldne og sprøde. Krydre dem med salt og peber, mens de vendes jævnligt. Drys med hakket persille ved serveringen.
Brasede kartofler smager godt til eksemplevis oksekød og fisk.
Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!
Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.