- Forberedelsestid
- 15 minutter
- Tilberedningstid
- 600 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 4 personer
- Kategori
- Tilbehør
- Visninger
- 4086
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- oktober 2, 2009
- 1/2 dl
- Olivenolie
- 200 g
- Fennikel, knold, rå
- 2 ml
- Persille, bredbladet
- 200 g
- Broccoli
- 2 ml
- Hvidvinseddike
- 2 stk
- Hvidløg, fed
- 200 g
- Kidneybønner
- 1 stk
- Peberfrugt, grøn
- 50 g
- Oliven, grønne
- 1 stk
- Peberfrugt, rød og gul
- 2 ml
- Oregano, frisk, kviste
- 70 g
- Feta, 40+
Broccolisalat med bønner
1) Bønnerne opblødes i rigeligt vand over natten.
2) Bønnerne koges i 45 minutter og skylles i koldt vand.
3) Broccolien deles i buketter og fennikelen skæres i mindre stykker.
4) Begge dele blanceres i kogende vand i 1 – 2 minutter og skyldes herefter under koldt vand.
5) Peberfrugterne skæres i strimler.
6) Ovenstående bønner, broccoli, fennikel, peberfrugter blandes med feta og de 2 peberfrugter.
7) Dressing: Olivenolie, revet hvidløg, hvidvinseddike, oregano, hakket persille blandes sammen til en dressing.
8) Salaten vendes i dressingen inden servering.
Velbekomme!
Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!
Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.