- Forberedelsestid
- 20 minutter
- Tilberedningstid
- 30 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 4 personer
- Kategori
- Forret
- Visninger
- 1499
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- oktober 25, 2009
- 3 tbsp.
- Hvedemel
- 4 dl
- Bouillon, hønsekød, spiseklar
- 4 stk
- Flûtes
- 4 tbsp.
- Citronsaft
- 2 bdt.
- Brønkarse
- 6 dl
- letmælk
- 1/2 dl
- Noilly Prat
- 1 tsk.
- Havsalt
- 2 dl
- Creme fine 7%
- 2 tbsp.
- Smør, saltet
- 1 tsk.
- Peber, friskkværnet
Brøndkarsesuppe
1) Vask brøndkarse og lad det dryppe af. Gem lidt brøndkarse til pynt.
2) Hak brøndkarse meget fint (brug evt. en blender/mini hakker).
3) Kom mel, smør og mælk i en stor gryde og pisk det sammen under svag varme. Sørg for at røre konstant, ellers klumper det.
4) Tilsæt hønsebouillion og lad det simre i ca. 15 minutter.
5) Kom brøndkarse, cremefine samt Noilly Prat i gryden og bring i kog.
6) Smag til med havsalt, friskkværnet peber samt citronsaft.
7) Lad det simre et par minutter og suppen er klar til servering.
8) Pynt med lidt brøndkarse lige inden servering.
Velbekomme!
Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!
Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.