- Forberedelsestid
- 20 minutter
- Tilberedningstid
- 50 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 4 personer
- Kategori
- Bagværk
- Visninger
- 1470
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- april 13, 2010
- 400 g
- Sukker
- 150 g
- Rosiner
- 100 g
- Valnødder
- 250 g
- Smør (blød)
- 100 g
- Mørk chokolade også med orange
- 3 stk
- Æg
- 125 g
- Hvedemel
125 g smør
– røres blødt med400 g sukker3 store æg tilsættes lidt ad gangen (det er nok at bruge hvis man laver dobbelt portion)Heri røres en blanding der først laves, af:100 g mørk chokolade (eller 1/2 dl cacao)125 g smør
– begge dele smeltes og afkøles.Herefter irøres:125 g hvedemel (øges kun en smule hvis der fjernes et æg eller en masse sukker, men da må kagen ikke bage for længe)100 g hakkede nødder150 g rosiner. Dejen smøres ud i stor, flad form (lille bradepande, eller springform, må ikke være for høj for så kan den ikke bage igennem).Bages 1/2 time ved 190 grader (nok kun 25 min. i varmluftovn). Den tages ud så snart der ikke hænger masser af dej fast på en strikkepind.OBS.: kagen er blød og virker endnu ‘rå’ når den tages ud, men afkølet og skåret i meget små tern, er den det rene konfekt!
Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!
Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.