- Forberedelsestid
- 60 minutter
- Tilberedningstid
- 60 minutter
- Sværhedsgrad
- Midt imellem
- Serveringer
- 4 personer
- Kategori
- Buffet
Frokost
Morgenmad / Brunch - Visninger
- 6372
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- oktober 10, 2011
- 4 stk
- Tomater
- 1 tsk.
- allehånde
- 2 stk
- Peberfrugt, grøn
- 100 g
- Moden gruyére eller cheddar
- 100 g
- Brie, 50+
- 100 g
- Mild Danablue
- 1 dl
- Vand
- 1 l
- Tilbehør: Tzatziki
- 2 tbsp.
- Hvedemel
- 8 skive(r)
- Spegepølse, oksekød
- 500 g
- Hakket kalv og flæsk, 18 %
- 1 tsk.
- Chili, stødt eller tørret
- 1 tsk.
- Salt og peber
- 1 dl
- Fløde 38 %, Piskefløde
- 2 stk
- Peberfrugt, grøn
- 6 stk
- Æg
- 1 tbsp.
- Rapsolie
- 20 stk
- Cocktailpølser
Brunch (6-8 personer):
Tilberedte de fleste retter dagen før, med undtagelse af røræg, coctailpølser og rejesalat.
Røræg m/ chili & peberfrugt: Steg coctailpølser af i en pande med lidt rapsolie. Pisk æg med fløde, chilipulver, salt og peber. Kom finthakkede peberfrugter i. Kom i panden og rør jævnligt til den er fast i konsistensen.
Små deller & tzatziki: Rør farsen med nævnte ingredienser, form til små deller og steg sprøde i smør/olie 10 minutter på hver side. Tilbered tzatzikien (se opskrift).
Oste- og pølsefad: Skær oste i pæne skiver, arranger på et fad sammen med snittede peberfrugter. Lav et pølsefad med forskelligt pølse f.eks. sønderjysk spegepølse, røget skinke og rullepølse, og arranger med tomatskiver.
Server ligeledes små brownies-snitter, rejesalat med rød dressing (se opskrift), og små pandekager med æblekompot.
Bag en grøntsagstærte dagen før (se opskrift)
Bag runde grahamsbrød, og smørbagte horn med blå birkes dagen før (se opskrift).
På dagen lunes retterne op kort før gæsterne arriverer.. dejligt nemt at overskue 🙂
Server med juice og kaffe… Velbekomme
Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!
Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.