Brunede kartofler

Ingen vurderinger.
Vent venligst…
Forberedelsestid
35 minutter
Tilberedningstid
35 minutter
Sværhedsgrad
Let
Serveringer
4 personer
Kategori
Tilbehør
Visninger
2052
Pris pr. Portion
0.00 kr.
Skrevet af
Udgivet den
1 kg
Kartofler
100 g
Sukker (melis)
50 g
Smør, saltet

Brunede kartofler er et must i juletiden og kan spises til alt slags kød.
Brug enten kartofler fra glas eller kog og pil nogle aspargeskartofler. Skyl kartoflerne lige inden de skal tilberedes. Put sukkeret på en middelvarm pande og lad det smelte uden at røre ved det. Når det er opløst og lysebrunt putter du smørret i. Rør forsigtig i det, så det bliver en ensartet masse og læg så forsigtigt kartoflerne i. Ryst panden regelmæssigt så karamellen ligger sig ensartet på kartoflerne.

God appetit.


Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!

Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.

Del din ret her!

Har du en konge ret du vil dele?