- Forberedelsestid
- 35 minutter
- Tilberedningstid
- 35 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 4 personer
- Kategori
- Tilbehør
- Visninger
- 2052
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- juni 17, 2009
- 1 kg
- Kartofler
- 100 g
- Sukker (melis)
- 50 g
- Smør, saltet
Brunede kartofler er et must i juletiden og kan spises til alt slags kød.
Brug enten kartofler fra glas eller kog og pil nogle aspargeskartofler. Skyl kartoflerne lige inden de skal tilberedes. Put sukkeret på en middelvarm pande og lad det smelte uden at røre ved det. Når det er opløst og lysebrunt putter du smørret i. Rør forsigtig i det, så det bliver en ensartet masse og læg så forsigtigt kartoflerne i. Ryst panden regelmæssigt så karamellen ligger sig ensartet på kartoflerne.
God appetit.
Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!
Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.