- Forberedelsestid
- 5 minutter
- Tilberedningstid
- 10 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 4 personer
- Kategori
- Jul
- Visninger
- 2851
- Pris pr. Portion
- Skrevet af
- Udgivet den
- december 16, 2019

Enhver julemiddag med respekt for sig selv skal serveres med brunede kartofler. De gyldne og søde kartofler kan serveres hele december og skaber masser af julestemning i kraft af deres milde duft, søde smag og indbydende udseende.
Tilbehøret består af 3 ingredienser, som stort set alle husstande allerede har i køkkenet.
- Kog kartoflerne og pil dem så de er frie for skræl
- Lad kartoflerne køle af
- Hæld sukkeret på en pande og kog det op ved svag varme, indtil det er smeltet (undgå at røre i sukkeret mens det varmes op)
- Hæld smørret ned til den opvarmede sukkermasse og lad det koge sammen, indtil det har en gyldenbrun konsistens
- Tilsæt de afsvalede, pillede kartofler i sukkermassen på panden
- Sørg for at kartoflerne er fugtige (og ikke våde), når de anbringes på panden med sukker- og smørmassen
- Lad kartoflerne blive rørt rundt i sukker- og smørmassen indtil de har deres gyldne, blanke overflader.
Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!
Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.