- Forberedelsestid
- 60 minutter
- Tilberedningstid
- 600 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 4 personer
- Kategori
- Bagværk
Jul - Visninger
- 1534
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- oktober 25, 2009
- 1 1/2 tsk.
- Potaske
- 200 g
- Sukker (melis)
- 250 g
- Smør, saltet
- 1/2 dl
- Vand
- 500 g
- Hvedemel
- 200 g
- Sirup
- 1 stk
- Mandelflager
- 1 stk
- Brunkagekrydderi
Brunkager
1) Potaske opløses i vand.
2) Smør/margarine, sirup og sukker kommes i en gryde og koges op. Vandet med potasken røres i.
3) Massen køles af.
4) De øvrige ingredienser blandes i og røres godt rundt. Ælt dejen godt igennem.
5) Tril stænger ca. 5 cm. tykke. Stængerne stilles koldt og lad dem stå natten over.
6) Læg bagepapir på en bageplade.
7) Skær tynde skiver af dejen og læg dem på bagepladen.
8) Kagerne bages i en forvarmet ovn ved 180 grader i 8 – 10 minutter. Hvis du har en varmluftovn sæt den på 160 grader.
Velbekomme!
Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!
Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.