Brunkager

Ingen vurderinger.
Vent venligst…
Forberedelsestid
60 minutter
Tilberedningstid
600 minutter
Sværhedsgrad
Let
Serveringer
4 personer
Kategori
Bagværk
Jul
Visninger
1534
Pris pr. Portion
0.00 kr.
Skrevet af
Udgivet den
1 1/2 tsk.
Potaske
200 g
Sukker (melis)
250 g
Smør, saltet
1/2 dl
Vand
500 g
Hvedemel
200 g
Sirup
1 stk
Mandelflager
1 stk
Brunkagekrydderi

Brunkager
1) Potaske opløses i vand.
2) Smør/margarine, sirup og sukker kommes i en gryde og koges op. Vandet med potasken røres i.
3) Massen køles af.
4) De øvrige ingredienser blandes i og røres godt rundt. Ælt dejen godt igennem.
5) Tril stænger ca. 5 cm. tykke. Stængerne stilles koldt og lad dem stå natten over.
6) Læg bagepapir på en bageplade.
7) Skær tynde skiver af dejen og læg dem på bagepladen.
8) Kagerne bages i en forvarmet ovn ved 180 grader i 8 – 10 minutter. Hvis du har en varmluftovn sæt den på 160 grader.
Velbekomme!



Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!

Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.

Del din ret her!

Har du en konge ret du vil dele?