- Forberedelsestid
- 20 minutter
- Tilberedningstid
- 130 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 4 personer
- Kategori
- Hovedret
- Visninger
- 17173
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- november 3, 2010
- 1 tbsp.
- Margarine, 80 %, stegning/bagning, vegetabilsk fedt
- 100 g
- Medister
- 250 g
- Bacon, i klodser
- 1/2 stk
- Hvidkål
- 2 dl
- Sukker (melis)
Hvidkålen snittes.
Sukker smeltes i en gryde… og margarinen tilsættes.
Der skrues ned for blusset.
Hvidkålen tilsættes og der røres godt.
Læg låg på… lad kålen simre i en time, mens kålen vendes jævnligt.
Efter en time tilsættes bacon og medister og dækkes med kål… simre yderligere en time.Serveringsforslag:
Serveres med sennep og rødbeder. Evt. med rugbrød
Variation:
En stor ”frikadelle-fars-kugle” lægges i midten … og dækkes af kålen.
Et helt stykke bacon og et helt stykke fersk ribbenssteg… i ca. 1½ time. Giv evt. kødet et hurtigt pifft under grillen, hvis man ønsker kødet med let skorpe.
I opskriften på brunkål
Hej Lars