Brunkål m. bacon og medister

Bedømmelse: 3.5/5. Fra 8 stemmer.
Vent venligst…
Forberedelsestid
20 minutter
Tilberedningstid
130 minutter
Sværhedsgrad
Let
Serveringer
4 personer
Kategori
Hovedret
Visninger
17173
Pris pr. Portion
0.00 kr.
Skrevet af
Udgivet den
1 tbsp.
Margarine, 80 %, stegning/bagning, vegetabilsk fedt
100 g
Medister
250 g
Bacon, i klodser
1/2 stk
Hvidkål
2 dl
Sukker (melis)
Brunkål m. bacon og medister

Hvidkålen snittes.
Sukker smeltes i en gryde… og margarinen tilsættes.
Der skrues ned for blusset.
Hvidkålen tilsættes og der røres godt.
Læg låg på… lad kålen simre i en time, mens kålen vendes jævnligt.
Efter en time tilsættes bacon og medister og dækkes med kål… simre yderligere en time.Serveringsforslag:

Serveres med sennep og rødbeder. Evt. med rugbrød

Variation:

En stor ”frikadelle-fars-kugle” lægges i midten … og dækkes af kålen.

Et helt stykke bacon og et helt stykke fersk ribbenssteg… i ca. 1½ time. Giv evt. kødet et hurtigt pifft under grillen, hvis man ønsker kødet med let skorpe.


2 comments

  1. Anonym sagde på december 2, 2012

    I opskriften på brunkål

    Bedømmelse: 3.0/5. Fra 16 stemmer.
    Vent venligst…
  2. Den ukendte kok sagde på december 2, 2012

    Hej Lars

    Bedømmelse: 2.3/5. Fra 4 stemmer.
    Vent venligst…

Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.

Del din ret her!

Har du en konge ret du vil dele?