Bruschetta

Ingen vurderinger.
Vent venligst…
Forberedelsestid
10 minutter
Tilberedningstid
10 minutter
Sværhedsgrad
Let
Serveringer
4 personer
Kategori
Forret
Visninger
22
Pris pr. Portion
0.00 kr.
Skrevet af
Udgivet den
6 tsk.
Smelteost, 45+
12 bdt.
Salami
12 skive(r)
Franskbrød
1 stk
Oregano, frisk, kviste
6 tsk.
Basilikumpesto
Bruschetta

Et hurtig, let og smagfuld forret, der kan fremstilles i utallige forskellige varigtioner.
Der kan bruges “gammel” brød eller frisk brød. Alle mulige forskellige pestoer – det er i øvrigt meget let at lave pesto. Der kan bruges salami eller andet kød med smag. Det er naturligvis også muligt at bruge andre oste f.eks. parmesan. Vi havde en rest reven ost. Det er også muligt at lege med forskellige krydderier – friske fra haven eller “friskkøbte” tørrede krydderier.
Start med at grill brødet på den ene side. Den side der er grillet påføres pesto, kød og ost. Til sidst kommer vi krydderiet på. Det er vigtigt at holde et godt øje med processen – lige pludselig går det stærkt. Afslut med indirekte varme og låget på (kuglegrill). På den måde er det lettere at få osten til at smelte uden brødet bliver sort.

Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!

Skriv et svar

Bemærk: Kommentarer på webstedet afspejler de respektive forfatteres synspunkter og ikke nødvendigvis webportalens synspunkter. Medlemmer anmodes om at afstå fra fornærmelser, bande og vulgære udtryk. Vi forbeholder os ret til at slette enhver kommentar uden varsel eller forklaringer.

Din email vil ikke kunne ses af andre. *

*
*

Del din ret her!

Har du en konge ret du vil dele?