Bulgursalat

Ingen vurderinger.
Vent venligst…
Forberedelsestid
30 minutter
Tilberedningstid
30 minutter
Sværhedsgrad
Let
Serveringer
2 personer
Kategori
Frokost
Hovedret
Visninger
2740
Pris pr. Portion
0.00 kr.
Skrevet af
Udgivet den
1 bdt.
Frisk asparges
1 stk
rødløg
1/2 stk
Citronsaft
250 g
Cherry tomater
1/2 stk
Hvidløg, fed
7 dl
Bouillon, grønsags
200 g
Spinat- frisk eller dybfrost
25 g
pinjekerner
1 knsp.
Salt, groft
1 knsp.
Peber, friskkværnet
2 tbsp.
Olivenolie
4 dl
Bulgur (hvedekerner, knækkede, parboiled), rå

Kog bulguren i bouillonen i 2 min., og lad den trække 10 min. Hæld derefter væden fra. Knæk aspargeserne (tag fat med hver hånd i hver ende af aspargesen og bøj den som en flitsbue, så knækker det umodne fra) og blancher dem i 3 min. i letsaltet vand. Skær tomaterne i halve og hak rødløget fint. Skyl spinaten og hak det groft og rist så  pinjekernerne på en tør pande. Bland det hele sammen med bulguren. Ingredienserne til dressingen blandes godt sammen og hældes over salaten.



Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!

Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.

Del din ret her!

Har du en konge ret du vil dele?