- Forberedelsestid
- 30 minutter
- Tilberedningstid
- 30 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 2 personer
- Kategori
- Frokost
Hovedret - Visninger
- 2740
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- maj 17, 2009
- 1 bdt.
- Frisk asparges
- 1 stk
- rødløg
- 1/2 stk
- Citronsaft
- 250 g
- Cherry tomater
- 1/2 stk
- Hvidløg, fed
- 7 dl
- Bouillon, grønsags
- 200 g
- Spinat- frisk eller dybfrost
- 25 g
- pinjekerner
- 1 knsp.
- Salt, groft
- 1 knsp.
- Peber, friskkværnet
- 2 tbsp.
- Olivenolie
- 4 dl
- Bulgur (hvedekerner, knækkede, parboiled), rå
Kog bulguren i bouillonen i 2 min., og lad den trække 10 min. Hæld derefter væden fra. Knæk aspargeserne (tag fat med hver hånd i hver ende af aspargesen og bøj den som en flitsbue, så knækker det umodne fra) og blancher dem i 3 min. i letsaltet vand. Skær tomaterne i halve og hak rødløget fint. Skyl spinaten og hak det groft og rist så pinjekernerne på en tør pande. Bland det hele sammen med bulguren. Ingredienserne til dressingen blandes godt sammen og hældes over salaten.
Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!
Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.