- Forberedelsestid
- 10 minutter
- Tilberedningstid
- 25 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 4 personer
- Kategori
- Buffet
Frokost
Hovedret
Madpakke
Natmad - Visninger
- 3119
- Pris pr. Portion
- 10.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- januar 27, 2013
- 4 dl
- Grov bulgur
- 8 dl
- Vand
- 200 g
- rejer
- 200 g
- Fine ærter
- 2 stk
- Hvidløg, fed
- 3 tbsp.
- Hvidvinseddike
- 1 tsk.
- Salt, groft
- 1 knsp.
- Peber, friskkværnet
- 1 stk
- rødløg
Kog bulguren i vand i ca. 10 min. Hvis der er vand tilbage, hældes det ud. Imens blandes dressingen, som hældes over bulguren, så snart den er kogt færdig. Til sidst hældes rejer og ærter i samt hakkede rødløg, og retten er klar til servering 😉
Spis med groft brød til.
Bulgursalaten er også særdeles lækker kold som buffet, frokostret, i en lille skål i madpakken eller på alle mulige andre tidspunkter
Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!
Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.