Burger – Mad til enhver tid!

Ingen vurderinger.
Vent venligst…
Forberedelsestid
10 minutter
Tilberedningstid
90 minutter
Sværhedsgrad
Let
Serveringer
1 personer
Kategori
Hovedret
Visninger
1630
Pris pr. Portion
0.00 kr.
Skrevet af
Udgivet den
1 stk
Burgerboller
1 tbsp.
Løg eller zittauerløg
1 tbsp.
Bløde løg
1 skive(r)
Ost, fast, 40+
2 stk
Blade iceberg
1 tbsp.
Thousand island dressing
2 skive(r)
Tomat
1 stk
Æg
1 skive(r)
Bacon i skiver, rå
150 g
Oksekød, hakket, lavt fedtindhold, råt
Burger – Mad til enhver tid!

Bland til den hjemmebagte burgerbolle.
10 gr. gær, 6 dl lunkent vand, lidt olie og salt røres sammen. Tilsæt mel ca 1-2 kg. Lad det stå og hæve i 1 time . Derefter form til boller i burger str. og læg dem på en plade, tryk dem flad med din hånd og prik med en gaffel. Lad dem efterhæve i  30-35 min . Pensl med æg eller vand og drys evt med sesamfrø. Bag dem i en forvarmet ovn  (varmluft ) 225 grader i 25 -30 min. Kom bøffen på panden / grillen, sammen med de bløde løg, mens du venter paa at bollerne blir færdige .
Lad burgerbollerne køle lidt, (dem du ikke bruger kan fryses med det samme og tages op, en efter en når du skal bruge dem. Og de er lige så friske som nybagte.) Medens den køler lidt steger du baconen, på samme pande som bøffen og de bløde løg. Kom osten på når bøffen er næsten færdig og steg spejlæget og hak icebergen og de rå løg. ( kan undlades )
Del bollen i 2 og kom iceberg på , læg bøffen, dressing, tomatskiverne, spejlæget, bløde løg og afslut med bacon.  Mums i numsen sir jeg bare…
Velbekomme: sku man ha lyst til at gå ud og spise denne fantastiske burger , kan den findes hos Muzo & Charlotte`s Danske Restaurant i Alanya./ Tyrkiet


Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!

Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.

Del din ret her!

Har du en konge ret du vil dele?