- Forberedelsestid
- 10 minutter
- Tilberedningstid
- 90 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 1 personer
- Kategori
- Hovedret
- Visninger
- 1630
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- marts 24, 2011
- 1 stk
- Burgerboller
- 1 tbsp.
- Løg eller zittauerløg
- 1 tbsp.
- Bløde løg
- 1 skive(r)
- Ost, fast, 40+
- 2 stk
- Blade iceberg
- 1 tbsp.
- Thousand island dressing
- 2 skive(r)
- Tomat
- 1 stk
- Æg
- 1 skive(r)
- Bacon i skiver, rå
- 150 g
- Oksekød, hakket, lavt fedtindhold, råt
Bland til den hjemmebagte burgerbolle.
10 gr. gær, 6 dl lunkent vand, lidt olie og salt røres sammen. Tilsæt mel ca 1-2 kg. Lad det stå og hæve i 1 time . Derefter form til boller i burger str. og læg dem på en plade, tryk dem flad med din hånd og prik med en gaffel. Lad dem efterhæve i 30-35 min . Pensl med æg eller vand og drys evt med sesamfrø. Bag dem i en forvarmet ovn (varmluft ) 225 grader i 25 -30 min. Kom bøffen på panden / grillen, sammen med de bløde løg, mens du venter paa at bollerne blir færdige .
Lad burgerbollerne køle lidt, (dem du ikke bruger kan fryses med det samme og tages op, en efter en når du skal bruge dem. Og de er lige så friske som nybagte.) Medens den køler lidt steger du baconen, på samme pande som bøffen og de bløde løg. Kom osten på når bøffen er næsten færdig og steg spejlæget og hak icebergen og de rå løg. ( kan undlades )
Del bollen i 2 og kom iceberg på , læg bøffen, dressing, tomatskiverne, spejlæget, bløde løg og afslut med bacon. Mums i numsen sir jeg bare…
Velbekomme: sku man ha lyst til at gå ud og spise denne fantastiske burger , kan den findes hos Muzo & Charlotte`s Danske Restaurant i Alanya./ Tyrkiet
Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!
Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.