Butterdejspakker m/ kylling & spinat

Bedømmelse: 5.0/5. Fra 1 afstemning.
Vent venligst…
Forberedelsestid
15 minutter
Tilberedningstid
20 minutter
Sværhedsgrad
Let
Serveringer
4 personer
Kategori
Buffet
Forret
Frokost
Hovedret
Madpakke
Natmad
Visninger
5266
Pris pr. Portion
0.00 kr.
Skrevet af
Udgivet den
2 tsk.
Citronsaft
100 g
Philadelphia ost
6 stk
Butterdej, plader, frosne
2 knsp.
Muskatnød, revet
500 g
Kyllingbryst (filet), kogt
2 knsp.
Peber, friskkværnet
1 tsk.
Salt, groft
300 g
Spinat- frisk eller dybfrost
2 tbsp.
Smør, saltet
1 stk
Løg eller zittauerløg
1 stk
Hvidløg, fed
Butterdejspakker m/ kylling & spinat

Butterdejspakker m/ kylling & spinat: Har brugt resten af kyllingen fra dagen før, men ellers kan man bruge kogte kyllingebryster (koges ca. 10 minutter). Tø butterdejsplader op (en plade = en butterdejspakke). Kom spinatkugler i en gryde med en klat smør og tø op under låg, tilsæt hakkede løg, evt. et fed hvidløg revet, revet muskat, citronsaft og et par knips salt og peber. Vend philadelfia ost el. fetaost (efter smag) i spinaten, og køl af. Smag til. Tænd ovnen på 225 grader. Rul butterdejs pladerne ud på den brede side, og kom spinaten på. Kom et par stykker kylling ovenpå, og lav en pakke. Dup lidt vand på kanterne og tryk kanterne med en gaffel. Læg pakkerne på en plade med bagepapir med lukningen nedad. Skær skrå snitter med en skarp kniv, og pensl med lidt olie eller æg. Bages i ovnen ved 225 grader, midterste rille i ca. 20 minutter. Server pakkerne med tomatsalat. Velbekomme!







Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!

Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.

Del din ret her!

Har du en konge ret du vil dele?