Cannelloni m/ okse-svampefyld

Ingen vurderinger.
Vent venligst…
Forberedelsestid
45 minutter
Tilberedningstid
45 minutter
Sværhedsgrad
Midt imellem
Serveringer
4 personer
Kategori
Buffet
Forret
Frokost
Hovedret
Høst
Visninger
4855
Pris pr. Portion
0.00 kr.
Skrevet af
Udgivet den
400 g
Oksekød, middelfedt
1 tbsp.
Smør, saltet
1 tbsp.
Olivenolie
1 tsk.
Timian, tørret
1 tbsp.
Citronsaft
1 tsk.
Salt og peber
3 stk
Hvidløg, fed
1 stk
Æbler, faste
2 stk
Løg eller zittauerløg
1 dl
Fløde 26%
1 stk
Majs, konserves
150 g
Markchampignoner i kvarte
4 stk
Hvidløg, fed
2 stk
Hakkede tomater, konserves
2 tsk.
Sukker (melis)
2 tbsp.
Tomatkoncentrat
2 tsk.
Salt, groft
3 tbsp.
Olivenolie
100 g
Smelteost, revet ost 30+
2 tsk.
Chili, stødt eller tørret
2 tsk.
Oregano, tørret
3 stk
Æg
1 tsk.
Salt, groft
5 dl
Hvedemel
1 tbsp.
Rapsolie
Cannelloni m/ okse-svampefyld

Cannelloni m/ okse-svampefyld:
Man kan vælge at lave sin egen pasta, det tager lidt længere tid men er besværet værd hvis man har tiden til det. Ellers koges lasagneplader i et par minutter, køles hurtigt af i koldt vand.
Pasta: Kom mel på bordet og lav en fordybning, kom letpiskede æg i og tilsæt salt og olie. Med en finger røres æg med melet lidt af gangen, og ælt dejen sammen . Det skal være en fast glat dej. Filmes og stillles i køleskabet en lille time.
Kød og svampe: Start med at svitse mark champignons i lidt smør med hakkede rødløg, hvidløg og æblestykker til de er næsten fri for væde. Kom hakket oksekød, og krydderier ved og steg hurtigt af. Tilsidst tilsættes majs, fløde og citronsaft. Smag til, og køl af.
Lav en hurtigt tomatsovs med nævnte krydderier, kog ind ca. 20 minutter og blend tomatsovsen glat (kan undlades). Smag til og køl af.
Har ikke en pastamaskine så har brugt en kagerulle i stedet. Rul et pastastykke ud af gangen. (Der er til ca. 6-7 stykker). Rulles ud i firkanter så tyndt ud som muligt på et bord med mel, skær kanterne til.
Kom oksefyldet på den ene halvdel og rul dem pænt. Kommes i et ildfast fad i en række, hæld tomatsovsen over.
Kommes i en forvarmet ovn midterste rille ved 180 grader i ca. 30 minutter. Drys over med revet ost el. friskrevet parmesan og giv dem 10 minutter ekstra.
Server med en god salat og hjemmebagt brød.
Velbekomme!






Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!

Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.

Del din ret her!

Har du en konge ret du vil dele?