- Forberedelsestid
- 45 minutter
- Tilberedningstid
- 45 minutter
- Sværhedsgrad
- Midt imellem
- Serveringer
- 4 personer
- Kategori
- Buffet
Forret
Frokost
Hovedret
Høst - Visninger
- 4855
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- september 3, 2011
- 400 g
- Oksekød, middelfedt
- 1 tbsp.
- Smør, saltet
- 1 tbsp.
- Olivenolie
- 1 tsk.
- Timian, tørret
- 1 tbsp.
- Citronsaft
- 1 tsk.
- Salt og peber
- 3 stk
- Hvidløg, fed
- 1 stk
- Æbler, faste
- 2 stk
- Løg eller zittauerløg
- 1 dl
- Fløde 26%
- 1 stk
- Majs, konserves
- 150 g
- Markchampignoner i kvarte
- 4 stk
- Hvidløg, fed
- 2 stk
- Hakkede tomater, konserves
- 2 tsk.
- Sukker (melis)
- 2 tbsp.
- Tomatkoncentrat
- 2 tsk.
- Salt, groft
- 3 tbsp.
- Olivenolie
- 100 g
- Smelteost, revet ost 30+
- 2 tsk.
- Chili, stødt eller tørret
- 2 tsk.
- Oregano, tørret
- 3 stk
- Æg
- 1 tsk.
- Salt, groft
- 5 dl
- Hvedemel
- 1 tbsp.
- Rapsolie
Cannelloni m/ okse-svampefyld:
Man kan vælge at lave sin egen pasta, det tager lidt længere tid men er besværet værd hvis man har tiden til det. Ellers koges lasagneplader i et par minutter, køles hurtigt af i koldt vand.
Pasta: Kom mel på bordet og lav en fordybning, kom letpiskede æg i og tilsæt salt og olie. Med en finger røres æg med melet lidt af gangen, og ælt dejen sammen . Det skal være en fast glat dej. Filmes og stillles i køleskabet en lille time.
Kød og svampe: Start med at svitse mark champignons i lidt smør med hakkede rødløg, hvidløg og æblestykker til de er næsten fri for væde. Kom hakket oksekød, og krydderier ved og steg hurtigt af. Tilsidst tilsættes majs, fløde og citronsaft. Smag til, og køl af.
Lav en hurtigt tomatsovs med nævnte krydderier, kog ind ca. 20 minutter og blend tomatsovsen glat (kan undlades). Smag til og køl af.
Har ikke en pastamaskine så har brugt en kagerulle i stedet. Rul et pastastykke ud af gangen. (Der er til ca. 6-7 stykker). Rulles ud i firkanter så tyndt ud som muligt på et bord med mel, skær kanterne til.
Kom oksefyldet på den ene halvdel og rul dem pænt. Kommes i et ildfast fad i en række, hæld tomatsovsen over.
Kommes i en forvarmet ovn midterste rille ved 180 grader i ca. 30 minutter. Drys over med revet ost el. friskrevet parmesan og giv dem 10 minutter ekstra.
Server med en god salat og hjemmebagt brød.
Velbekomme!
Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!
Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.