- Forberedelsestid
- 20 minutter
- Tilberedningstid
- 20 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 4 personer
- Kategori
- Forret
- Visninger
- 1638
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- august 23, 2009
- 100 g
- Parmesan, 32+
- 400 g
- Oksetfilet
- 3 tbsp.
- Olivenolie
- 2 tsk.
- Sennep, dijon
- 1 stk
- Æggeblomme, pasteuriseret
- 1 stk
- Skalotteløg
- 1 bdt.
- Estragon
- 3 tsk.
- Limejuice
- 1 bdt.
- Rucolasalat
Pisk æg og sennep sammen i en skål. Rør limejuicen i og smag til med salt og peber. Hak løg og estragongen fint og rør det i dressingen.
Det fintskåren oksekød fordeles på fire tallerkner og dressingen hældes over. Fordel lidt rucolasalat på hver tallerken og drys med parmesan.
Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!
Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.