- Forberedelsestid
- 15 minutter
- Tilberedningstid
- 60 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 4 personer
- Kategori
- Dessert
Nytår - Visninger
- 3990
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- december 23, 2011
- 125 g
- Glukose
- 2 dl
- Vand
- 1 l
- Hvidvin, mousserende, champagne
Opløs glukosen i vand under svag varme. Bland den lunkne sukkerlage med champagnen og nedkøl. Rør i blandingen mindst en gang i timen i seks timer for at undgå iskrystaller. Sorbeten kan med fordel blendes og nedfryses igen nogle timer før servering for at få den rette, glatte konsistens
Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!
Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.