Champagnesorbet

Ingen vurderinger.
Vent venligst…
Forberedelsestid
15 minutter
Tilberedningstid
60 minutter
Sværhedsgrad
Let
Serveringer
4 personer
Kategori
Dessert
Nytår
Visninger
3990
Pris pr. Portion
0.00 kr.
Skrevet af
Udgivet den
125 g
Glukose
2 dl
Vand
1 l
Hvidvin, mousserende, champagne
Champagnesorbet

Opløs glukosen i vand under svag varme. Bland den lunkne sukkerlage med champagnen og nedkøl. Rør i blandingen mindst en gang i timen i seks timer for at undgå iskrystaller. Sorbeten kan med fordel blendes og nedfryses igen nogle timer før servering for at få den rette, glatte konsistens



Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!

Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.

Del din ret her!

Har du en konge ret du vil dele?