- Sværhedsgrad
- Svær
- Kategori
- Bagværk
Forret
Frokost
Tilbehør - Visninger
- 1292
- Pris pr. Portion
- Skrevet af
- Udgivet den
- oktober 23, 2020
En lille lækker forret.
Vareforbrug (4 pers.):
PieDej:
2 dl hvedemel (ca. 120 g) 100 g kold smør eller margarine 2 spsk. fløde eller vand
Til fyld:
4 skiver bacon 2 spsk. finthakket løg 150 g friske champignoner eller 1 glas (200 g) 100 g leverpostej
12 dl fløde 2 spsk. sherry salt, peber, timian smør eller margarine til formene
Tilberedningstid: ca. 1,5 time,
heraf 30 min. for dejen at hvile og 25-30 min. i ovnen.
Ovntemperatur: 225°.
Fremgangsmåde:
Hak fedtstoffet ud i melet.
Tilsæt fløde eller vand, og ælt dejen hurtigt sammen. Lad dejen hvile et koldt sted ca. 30 min.
Skær baconskiverne i fine strimler og steg dem på en tør pande.
Tilsæt løg og grofthakkede eller skivede champignoner og steg blandingen nogle minutter.
Mos leverpostejen og bland den med fløden og bacon-løg champignon-blandingen. Krydr og smag til med sherry.
Tag lidt af dejen fra, og del resten i 8 dele. Tryk dejen ud i 8 små smurte ovnfaste skåle. Kom fyldet i.
Rul resten af dejen i småstenger, og læg dem som et kryds over fyldet. Bag postejerne gyldne, 25-30 min. ved 225 grader
Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!
Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.