Champignon Postejer

Ingen vurderinger.
Vent venligst…
Sværhedsgrad
Svær
Kategori
Bagværk
Forret
Frokost
Tilbehør
Visninger
347
Pris pr. Portion
Skrevet af
Udgivet den
Champignon Postejer

En lille lækker forret.

Vareforbrug (4 pers.):

 

PieDej:

2 dl hvedemel (ca. 120 g) 100 g kold smør eller margarine 2 spsk. fløde eller vand

Til fyld:

4 skiver bacon 2 spsk. finthakket løg 150 g friske champignoner eller 1 glas (200 g) 100 g leverpostej
12 dl fløde 2 spsk. sherry salt, peber, timian smør eller margarine til formene

Tilberedningstid: ca. 1,5 time,
heraf 30 min. for dejen at hvile og 25-30 min. i ovnen.

Ovntemperatur: 225°.
Fremgangsmåde:

Hak fedtstoffet ud i melet.

Tilsæt fløde eller vand, og ælt dejen hurtigt sammen. Lad dejen hvile et koldt sted ca. 30 min.

Skær baconskiverne i fine strimler og steg dem på en tør pande.

Tilsæt løg og grofthakkede eller skivede champignoner og steg blandingen nogle minutter.

Mos leverpostejen og bland den med fløden og bacon-løg champignon-blandingen. Krydr og smag til med sherry.

Tag lidt af dejen fra, og del resten i 8 dele. Tryk dejen ud i 8 små smurte ovnfaste skåle. Kom fyldet i.

Rul resten af dejen i småstenger, og læg dem som et kryds over fyldet. Bag postejerne gyldne, 25-30 min. ved 225 grader

 

 





Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!

Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.

Del din ret her!

Har du en konge ret du vil dele?