- Forberedelsestid
- 20 minutter
- Tilberedningstid
- 30 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 2 personer
- Kategori
- Hovedret
- Visninger
- 1366
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- februar 5, 2012
- 1 tbsp.
- Solsikkeolie
- 1 stk
- Løg, hakkede, dybfrost
- 5 dl
- Madlavningsfløde 8%
- 2 stk
- Hvidløg, fed
- 2 dl
- Champignon, konserves
Løg hakkes i skiver og sviste på pande. Hæld væde fra champignonerne og tilsæt dem. Rør rundt i 3-5 min. Hæld fløde i, hvidløg og rør rundt. Smag til med salt og peber og 3 dråber soja sauce – 2 dråber sovsekulør er kun hvis man vil ha.den lidt brun.
Man kan også tage bacon i tern
i sted for champignoner.
Tilbehør kartoffel-både
skinskesnizler ell. koteletter.
Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!
Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.