- Forberedelsestid
- 30 minutter
- Tilberedningstid
- 30 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 4 personer
- Kategori
- Hovedret
- Visninger
- 1952
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- maj 21, 2009
- 2 dl
- Fløde 38 %, Piskefløde
- 50 g
- Smør, saltet
- 3 tbsp.
- Hvedemel
- 1 1/4 l
- Suppefond
- 400 g
- Champignon
Som det første varmes suppefonden (enten hønse-eller kalvekødssuppe). I mellemtiden renses champignonerne. De skæres i skiver og brunes på en pande i smørret i et par minutter. Så puttes de i suppen, som skal koge i omkring ti minutter. Jævn suppen med melet, smag den til med salt og peber og put til sidst fløden i lige før serveringen – den må ikke koge efter fløden er kommet i.
Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!
Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.