Champignon suppe

Ingen vurderinger.
Vent venligst…
Forberedelsestid
30 minutter
Tilberedningstid
30 minutter
Sværhedsgrad
Let
Serveringer
4 personer
Kategori
Hovedret
Visninger
1952
Pris pr. Portion
0.00 kr.
Skrevet af
Udgivet den
2 dl
Fløde 38 %, Piskefløde
50 g
Smør, saltet
3 tbsp.
Hvedemel
1 1/4 l
Suppefond
400 g
Champignon

Som det første varmes suppefonden (enten hønse-eller kalvekødssuppe).  I mellemtiden renses champignonerne. De skæres i skiver og brunes på en pande i smørret i et par minutter. Så puttes de i suppen, som skal koge i omkring ti minutter. Jævn suppen med melet, smag den til med salt og peber og put til sidst fløden i lige før serveringen – den må ikke koge efter fløden er kommet i.


Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!

Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.

Del din ret her!

Har du en konge ret du vil dele?