Champignonsuppe

Ingen vurderinger.
Vent venligst…
Forberedelsestid
30 minutter
Tilberedningstid
20 minutter
Sværhedsgrad
Let
Serveringer
4 personer
Kategori
Hovedret
Visninger
663
Pris pr. Portion
0.00 kr.
Skrevet af
Udgivet den
1/2 kg
Champignon
1/4 dl
Hvedemel
5 cl
Citronsaft
1 1/2 l
Bouillon, hønsekød, spiseklar
1/2 dl
Fløde 18 %
2 stk
Skalotteløg
1/4 bdt.
Purløg
2 knsp.
Salt, groft
3 knsp.
Peber, friskkværnet
1/4 dl
Sherry, medium
2 tbsp.
Olivenolie

Svampesuppe – let at lave og smager fantastisk
Champignonerne renses, skæres i skiver og en lille håndfuld ristes på en pande til de bliver gyldne. Tag derefter de ristede champignonger af og brug dem til pynt på tallerkenen ved servering.
Brug en stor gryde til denne ret (3 – 5 liters er fint).
1) Løgene svitses i olien til de er klare (de må ikke blive brune – det er IKKE ristede løg).
2) Drys melet over og rør til det er suget op.
3) Kog fonden op i en gryde og tilsæt den i flere omgange og rør godt rundt.
4) De skiveskårne champignoner tilsættes.
5) Fløde, salt og peber tilsættes efter behag.
6) Suppen simrer uden låg i 10 minutters tid.
7) Smag suppen til med sherry og/eller citronsaft. Husk at smage på suppen inden du tilsætter disse!
8) Suppen er færdig og klar til servering. Pynt med purløg og de ristede champignoner.
Velbekomme!


Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!

Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.

Del din ret her!

Har du en konge ret du vil dele?