- Forberedelsestid
- 15 minutter
- Tilberedningstid
- 30 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 4 personer
- Kategori
- Forret
Frokost
Hovedret
Natmad - Visninger
- 3732
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- april 26, 2011
- 1/2 l
- Bouillon, hønsekød, spiseklar
- 8 skive(r)
- Tilbehør: Grovflutes
- 2 tbsp.
- Rapsolie
- 1 tbsp.
- Citronsaft
- 2 knsp.
- Muskatnød, revet
Suppen: Rens champignons og skær i skiver. Damp det hakkede løg i olie i en gryde, uden de tager farve. Tilsæt champignons, timian, laurbær, paprika, revet muskat, salt og peber, og svits med. Kom bouillon og citronsaft ved. Lad koge op, og tilsæt fløden.
Lad suppen simre under låg i ca. 30 minutter. Jævnes med lidt maizena rørt op i vand, så den får en cremet konsistens. Smag suppen til.
Skær skiver af et groft brød, eller flutes, og kom en skive mild ost på hver. Grilles i en forvarmet ovn ved 225 grader, i ca. 5-8 minutter.
Portionsanret suppen i små skåle, og drys med lidt paprika. Server med ostebrødene som tilbehør.
Velbekomme!
Jeres opskrifter er rigtig