Champignonsuppe m/ ostebrød

Ingen vurderinger.
Vent venligst…
Forberedelsestid
15 minutter
Tilberedningstid
30 minutter
Sværhedsgrad
Let
Serveringer
4 personer
Kategori
Forret
Frokost
Hovedret
Natmad
Visninger
3732
Pris pr. Portion
0.00 kr.
Skrevet af
Udgivet den
1/2 l
Bouillon, hønsekød, spiseklar
8 skive(r)
Tilbehør: Grovflutes
2 tbsp.
Rapsolie
1 tbsp.
Citronsaft
2 knsp.
Muskatnød, revet
Champignonsuppe m/ ostebrød

Suppen: Rens champignons og skær i skiver. Damp det hakkede løg i olie i en gryde, uden de tager farve. Tilsæt champignons, timian, laurbær, paprika, revet muskat, salt og peber, og svits med. Kom bouillon og citronsaft ved. Lad koge op, og tilsæt fløden.
Lad suppen simre under låg i ca. 30 minutter. Jævnes med lidt maizena rørt op i vand, så den får en cremet konsistens. Smag suppen til.
Skær skiver af et groft brød, eller flutes, og kom en skive mild ost på hver. Grilles i en forvarmet ovn ved 225 grader, i ca. 5-8 minutter.
Portionsanret suppen i små skåle, og drys med lidt paprika. Server med ostebrødene som tilbehør.
Velbekomme!





En kommentar

  1. Anonym sagde på november 8, 2013

    Jeres opskrifter er rigtig

    Bedømmelse: 3.0/5. Fra 1 afstemning.
    Vent venligst…
Del din ret her!

Har du en konge ret du vil dele?