- Forberedelsestid
- 35 minutter
- Tilberedningstid
- 155 minutter
- Sværhedsgrad
- Midt imellem
- Serveringer
- 8 personer
- Visninger
- 4702
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- juni 25, 2009
Den her ostekage er bare så lækker. Den smelter simpelthen på tungen.
Kiksene knuses meget fint og blandes med 0,5 dl sukker, kanel og smeltet smør. I en smurt springform på ca. 24 cm. i diameter presses to tredjedele af blandingen jævn i bunden. Æg, 1 dl sukker, skal og saft af en citron, fløde, hytteost og mel piskes rigtig godt sammen, og blandingen hældes i springformen. Jævn toppen og drus det sidste af kikseblandingen på toppen. Din cheesecake bages ved 175 gader i en time. Sluk for varmen og lad cheesecaken stå en time med ovndøren åben. Sæt den så i køleskabet og lad den stå der, til den skal serveres. Tag kagen ud af formen lige inden servering.
Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!
Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.