- Forberedelsestid
- 40 minutter
- Tilberedningstid
- 40 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 4 personer
- Kategori
- Hovedret
- Visninger
- 2243
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- april 5, 2013
- 450 kg
- Hakket oksekød, 3-7%
- 60 g
- løg (1 stk)
- 8 g
- hvidløg (2 fed)
- 400 g
- Flåede tomater, konserves
- 240 g
- Kidneybønner
- 140 g
- tomatpure (1 dåse)
- 65 g
- peberfrugt (1/2)
- 2 dl
- rå ris
Hak løg og hvidløg i små tern, og svits dem i en gryde i lidt olie.
Svits kødet, til det er brunt hele vejen igennem.
Kom flåede tomater, tomatpure og bønner i gryden. Lad det køge sammen i et kvarters tid.
Smag til med spidskommen, chili og salt og peber. Kom peberfrugten, som du har skåret i tern, i til sidst, så den stadig har bid.
Når kødet svitses, sættes risene over i en gryde for sig, og koges som angivet på posen.
Serveres med grønt efter eget valg, og en klat creme fraiche.
Næringsindhold:
Energi i hele retten
Energi pr. portion
Energiprocent
Energi
6816 kJ/1622 kcal
2272 kJ/540 kcal
Kulhydrat
162 g
54 g
40E%
Protein
128 g
43 g
35E%
Fedt
46 g
15 g
25E%
Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!
Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.