- Forberedelsestid
- 15 minutter
- Tilberedningstid
- 45 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 4 personer
- Kategori
- Hovedret
- Visninger
- 877
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- oktober 19, 2010
Løg hakkes fint, og svitses på en tør pande.
Når de bider lidt på bunden, tilsættes vand.
Når vandet er kogt væk svitses oksefarsen med.
De hakkede tomater, Baked beans, kidney bønner, mælk, hvidløg og
hakkede peberfrugter hældes ved kødet/løg.
Der smages til med sambal oelek, spidskomme, salt og peber.
Lad det simre i ca. en ½ time.
Serveres med groft brød eller ris.Serveringsforslag:
Servers med godt brød og (eller) ris
Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!
Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.