- Forberedelsestid
- 25 minutter
- Tilberedningstid
- 70 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 4 personer
- Kategori
- Hovedret
- Visninger
- 1951
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- august 22, 2009
- 2 stk
- Hvidløg, fed
- 1 tbsp.
- Balsamico (eddike) lys og mørk
- 200 g
- Løg eller zittauerløg
- 1 tsk.
- Spidskommen
- 1 stk
- Majs, konserves
- 1 tsk.
- Koriander, stødt
- 2 stk
- Peberfrugt, rød og gul
- 1 stk
- Hakkede tomater, konserves
- 1 stk
- Peber, chili rød eller grøn, rå
- 1 tbsp.
- Rapsolie
- 500 g
- Oksekød, hakket, lavt fedtindhold, råt
- 100 g
- Tørrede hvide bønner
- 1 tbsp.
- Oregano, tørret
Tolv timer inden retten tilberedes sættes bønnerne til at udbløde i 10-12 timer.
Start så med at koge bønnerne møre i nyt vand i cirka 45 minutter. Imens hakkes løg og hvidløg. Peberfrugten skæres i stykker. Fjern så kernerne fra chilien og hak den fint. Oksekødet brunes i en gryde med lidt olie og de hakkede grønsager blandes i. Herefter tilsættes krydderier, balsamico og tomaterne. Lad retten koge i en halv time og smag til med salt og peber. Tilsæt så bønnerne og majs og lad retten koge endnu et kvarter.
Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!
Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.