Chili con carne

Ingen vurderinger.
Vent venligst…
Forberedelsestid
25 minutter
Tilberedningstid
70 minutter
Sværhedsgrad
Let
Serveringer
4 personer
Kategori
Hovedret
Visninger
1951
Pris pr. Portion
0.00 kr.
Skrevet af
Udgivet den
2 stk
Hvidløg, fed
1 tbsp.
Balsamico (eddike) lys og mørk
200 g
Løg eller zittauerløg
1 tsk.
Spidskommen
1 stk
Majs, konserves
1 tsk.
Koriander, stødt
2 stk
Peberfrugt, rød og gul
1 stk
Hakkede tomater, konserves
1 stk
Peber, chili rød eller grøn, rå
1 tbsp.
Rapsolie
500 g
Oksekød, hakket, lavt fedtindhold, råt
100 g
Tørrede hvide bønner
1 tbsp.
Oregano, tørret

Tolv timer inden retten tilberedes sættes bønnerne til at udbløde i 10-12 timer.
Start så med at koge bønnerne møre i nyt vand i cirka 45 minutter. Imens hakkes løg og hvidløg. Peberfrugten skæres i stykker. Fjern så kernerne fra chilien og hak den fint. Oksekødet brunes i en gryde med lidt olie og de hakkede grønsager blandes i. Herefter tilsættes krydderier, balsamico og tomaterne. Lad retten koge i en halv time og smag til med salt og peber. Tilsæt så bønnerne og majs og lad retten koge endnu et kvarter.


Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!

Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.

Del din ret her!

Har du en konge ret du vil dele?