- Forberedelsestid
- 15 minutter
- Tilberedningstid
- 60 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 4 personer
- Kategori
- Frokost
Hovedret
Natmad - Visninger
- 3574
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- november 12, 2011
Min udgave af chili con carne, retten har jeg lavet på den her måde i rigtig mange år…
Svits hakket løg, hvidløg, rød chili (med el. uden kerner, afhængigt af hvor stærk man ønsker den), bacontern. Svits derefter oksekød. Kom krydderier og laurbærblade ved, og tilsæt tomatkoncentrat, og hakkede tomater, drys over med lidt sukker.
Tilsæt flydende koncentreret oksefond og lidt vand. Kom røde kidney el. blandede bønner i efter 30 minutter.
Lad retten stå og småsimre i 1-2 timer.
Smag retten til med lidt ekstra revet hvidløg m.m.
Tilbehør: Jasminris og creme fraiche
Brug resten dagen efter til nachos og guacomole, el. pandekager med salat.
Velbekomme!