Chili con carne m/ bacon

Ingen vurderinger.
Vent venligst…
Forberedelsestid
15 minutter
Tilberedningstid
60 minutter
Sværhedsgrad
Let
Serveringer
4 personer
Kategori
Frokost
Hovedret
Natmad
Visninger
3574
Pris pr. Portion
0.00 kr.
Skrevet af
Udgivet den
2 stk
Løg eller zittauerløg
Chili con carne m/ bacon

Min udgave af chili con carne, retten har jeg lavet på den her måde i rigtig mange år…
 
Svits hakket løg, hvidløg, rød chili (med el. uden kerner, afhængigt af hvor stærk man ønsker den), bacontern. Svits derefter oksekød. Kom krydderier og laurbærblade ved, og tilsæt tomatkoncentrat, og hakkede tomater, drys over med lidt sukker.
Tilsæt flydende koncentreret oksefond og lidt vand. Kom røde kidney el. blandede bønner i efter 30 minutter. 
Lad retten stå og småsimre i 1-2 timer.
Smag retten til med lidt ekstra revet hvidløg m.m.  
Tilbehør: Jasminris og creme fraiche
Brug resten dagen efter til nachos og guacomole, el. pandekager med salat.
Velbekomme!




Del din ret her!

Har du en konge ret du vil dele?