- Forberedelsestid
- 15 minutter
- Tilberedningstid
- 60 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 4 personer
- Kategori
- Hovedret
- Visninger
- 3884
- Pris pr. Portion
- 10.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- februar 11, 2013
Start med at snitte grønsagerne fint og svits dem i olie, grønsagerne må ikke brunes.
Tilsæt krydderier og lidt efter kødet.
Når kødet er godt svitset og findelt, tilsætter du tomat og evt. 1 ds. koncentreret tomatpure. Lad retten simre i 40-50 min.
Tilsæt kidneybønner og lad dem “simre” med i 15 min.
5 min. inden servering rives lidt limeskal i retten samt saften fra limen og det er også nu du skal tilsætte din let hakket chokolade. Smag retten til med salt og peber og evt. mere chili.
Husk at bruge en god mørk chokolade, så bitter som overhoved muligt. Hvis den er sød frem for bitter skal du ikke anvende 100 g, så hellere 50 g…
Serveres rygende varm med lime og creme fraiche, samt godt brød evt. Mexicansk majsbrød!Se evt. hvordan jeg lavede retten på videositet KitchenGo HER: Chili Con Carne m. Chokolade
Hvis du har tiden og lysten kan du forberede tørrede bønner dagen før og erstatte bønner i opskriften med dine “hjemmelavede”. Husk at følge anvisningen omkring tilberedning af bønner korrekt. Bønnerne skal i såfald koges med i retten i hele processen og retten skal simre/koge 30-45 min længere (indtil bønnerne er møre)
Hej ;-D
Hej Pia
Selvfølgelig skal der god
Man kan spice opskriften lidt