Chili-kylling i grøntsagsfad m/ kryddermayo & fritter

Ingen vurderinger.
Vent venligst…
Forberedelsestid
30 minutter
Tilberedningstid
60 minutter
Sværhedsgrad
Let
Serveringer
4 personer
Kategori
Frokost
Hovedret
Visninger
750
Pris pr. Portion
0.00 kr.
Skrevet af
Udgivet den
8 stk
Kylling, lår, kød og skind, rå
1 bdt.
Persille, bredbladet
2 tbsp.
Citronsaft
2 tsk.
Chilipulver sød
2 stk
Hvidløg, fed
300 g
Frosne blandede grøntsager
2 stk
Løg eller zittauerløg
1 tsk.
Havsalt
2 tbsp.
Smør, saltet
1 tbsp.
Olivenolie
1 dl
Mayonnaise, fedtreduceret
1 tsk.
Paprika
1 kg
Bagekartofler
1 tsk.
Citronsaft
1 stk
Hvidløg, fed
1 tsk.
Karry, pulver
1 tsk.
Sennep, dijon
Chili-kylling i grøntsagsfad m/ kryddermayo & fritter

Kyllingestykkerne kan marineres og steges på en grill, eller tilberedes som ovnret, på en bund af blandede grøntsager f.eks. karotter, tomater, løgbåde, rød peber, grønne bønner, hvidløg, og bredbladet persille.
Kom grøntsagblandingen i et ovnfast fad med løgbåde, hvidløg, bredbladet persille og smørklatter. Læg kyllingeoverlår ovenpå, dryp dem med olivenolie og citron, og drys over med chilipulver og havsalt. Stil i en forvarmet ovn ved 200 grader, næstnederste rille i ca. 50-60 minutter.
Kryddermayo og fritter: Skrub kartoflerne og skær i både, dryp med olie og krydder med havsalt og peber fra kværn. Stil i ovnen sammen med kyllingen, i ca 50 minutter.
Rør en gammeldags (købt) mayonnaise med karry, paprika, sennep, citron og hvidløg. Stil koldt til servering.
Server kylling og grøntsager i fad med fritterne og krydder-mayonnaisen, og grovbrød.
Som grill-ret, marineres kyllingestykkerne i olie med de nævnte krydderier og hvidløg, før de steges på grillen. Grøntsager m. persille og hvidløg. samt fritterne tilberedes i ovnen.
Velbekomme!



Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!

Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.

Del din ret her!

Har du en konge ret du vil dele?