- Forberedelsestid
- 30 minutter
- Tilberedningstid
- 490 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 1 personer
- Kategori
- Tilbehør
- Visninger
- 3893
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- oktober 2, 2009
- 1 1/2 kg
- Løg eller zittauerløg
- 10 stk
- Peber, chili rød eller grøn, rå
- 2 1/2 dl
- Sesamolie
- 300 g
- Chili, rå, mild
- 2 stk
- Stjerneanis, hele
Chili og løgkompotVIGTIG INFO: Retten kræver at du har et ildfast fad med låg.
Ovenstående giver en meget stor portion! Men den kan holde sig længe i lufttætte glas.
1) Hak løg groft. Hak chilier groft (fjern evt. kerner alt efter hvor stærkt du vil have det).
2) Kom løg, chilier, stjerneanis og olie på en pande og rist til det bliver gyldent.
3) Bland 0,5 l vand i.
4) Kom blandingen i et ildfast fad med låg.
5) Skal stå i ovnen ved 100 grader i ca. 8 timer.
6) Efter 8 timer har du en dejlig tyk chili og løgkompot.
Velbekomme!
Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!
Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.