Chili-panerede koteletter

Ingen vurderinger.
Vent venligst…
Forberedelsestid
30 minutter
Tilberedningstid
30 minutter
Sværhedsgrad
Midt imellem
Serveringer
4 personer
Kategori
Buffet
Frokost
Hovedret
Natmad
Visninger
7417
Pris pr. Portion
0.00 kr.
Skrevet af
Udgivet den
50 g
Smør, saltet
1 stk
Citron - gerne økologisk
1 bdt.
Persille, frisk
1 stk
Æg
1 tsk.
Salt, groft
2 tbsp.
Olivenolie
2 dl
Rasp
4 stk
Nakkekotelet
1 tsk.
Hvidløg, tørret
2 tsk.
Provencekrydderi
1 dl
letmælk
1 tsk.
Chiliflager
2 tbsp.
Persille, frisk
2 tsk.
Havsalt
2 tbsp.
Olivenolie
8 skive(r)
Emmentaler, 45+
1 tsk.
Provencekrydderi
1 tsk.
Chiliflager
8 stk
Blommetomater
1 kg
Kartofler
Chili-panerede koteletter

Panerede nakkekoteletter med chiliflager og krydderurter. Tilbehør: Bagte tomater m/ emmenthaler, chili-kartofler og persille-smørsovs. Man kan komme lidt revet parmesan i raspen til koteletterne (så lidt mindre salt)….

Koteletter: Pisk æg med lidt mælk. Bland rasp med chiliflager, provencekrydderi, lidt salt og friskhakket persille. Bank koteletterne lidt flade, og vend i æg og krydder-raspen. Steges i lidt rapsolie og smør ca. fem-7 minutter på hver side. Læg dem på et fad med fedtsugende papir (så de bevarer det sprøde, og stil i ovnen fem minutter ekstra.

Chili-kartofler: Kom forkogte kartofler (med skræl) i et fad,. Dryp over med olivenolie, drys med chiliflager og havsalt. Grilles i ovnen til de er gyldne, sammen med halve blommetomater med emmenthaler, olivenolie og et drys provencekrydderi. Stegetid ca. 30 minutter ved 200 grader.

Persille-smørsovs med citron: Smelt smør i en gryde og kom rigeligt citronsaft, og hakket persille.

Server koteletterne med en skive citron, chilikartofler, bagte tomater og persillesmørsovs.

Koteletterne kan også serveres med en frisk tomatsalat og hjemmebagt flutes.

Velbekomme!





Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!

Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.

Del din ret her!

Har du en konge ret du vil dele?