Chili sin carne

Ingen vurderinger.
Vent venligst…
Forberedelsestid
20 minutter
Tilberedningstid
20 minutter
Sværhedsgrad
Let
Serveringer
4 personer
Kategori
Hovedret
Visninger
1624
Pris pr. Portion
12.00 kr.
Skrevet af
Udgivet den
50 g
Løg eller zittauerløg
400 ml
Kidneybønner, konserves
400 g
Tomat
200 g
quinoa
Chili sin carne

Start med at sætte quinoaen over. Bring vand i kog og hæld quinoaen i. Bemærk det er 200g RÅ quinoa. Det bliver til over dobbelt kogt vægt. Kog efter anvisning på pakken, den skal som regel koge en 15minutters tid.

Varm en pande, gerne med høj kant.
Ingen fedtstof. Heller ingen olie. Der er flere kalorier i en dl olie end der er i hele retten så beware!
Hak løget og brun det på panden. Tilføj majs og kidney bønner på dåse, dåsen med hakkede tomater(kan købes med hvidløgssmag, kan anbefales) hælder i panden.
Rør rundt i et par minutter ved høj varme og skru så ned og lad simre indtil quinoaen har kogt færdig.
Anret quinoa og øs en passende mængde chili sin carne over.
Retten har intet med chilli at gøre i min opskrift men det kan den naturligvis tilføjes. Nogle kan også lide at tilføje 10-20g mørk chokolade til sovsen.
Hvis man ønsker en billigere version af retten, kan quinoa udskiftes med simple pastaskruer eller ris eller bare brød hvis det er det man er til.
Bon appetit


Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!

Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.

Del din ret her!

Har du en konge ret du vil dele?