- Forberedelsestid
- 20 minutter
- Tilberedningstid
- 60 minutter
- Sværhedsgrad
- Midt imellem
- Serveringer
- 4 personer
- Kategori
- Hovedret
- Visninger
- 1571
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- april 10, 2011
- 160 g
- Ris, parboiled (løse ris)
- 2 stk
- Tomater
- 2 tbsp.
- Smør, saltet
- 2 tbsp.
- Koncentreret tomatpuré
- 4 dl
- Vand
- 1/2 tsk.
- Merian
- 4 dl
- Bouillon, oksekød, koncentreret, terning
- 600 g
- Okseinderlår
- 1/2 tsk.
- Salt, groft
- 2 stk
- Hvidløg, fed
- 2 tbsp.
- Hvedemel
- 1 stk
- Løg eller zittauerløg
- 2 tsk.
- Peber, chili rød eller grøn, rå
- 1 stk
- Peberfrugt, rød og gul
- 1/2 tsk.
- Safran
Skær kødet i tern eller strimler og brun det i en gryde i 1½ spsk. af fedtstoffet. Drys melet over.
Hak løget og svits det på en pande i resten af fedtstoffet. Kom løgene i gryden og kog panden
af i lidt bouillon. Hæld det i gryden og tilsæt resten af bouillonen, tomatpure´, salt, chilipeber, hvidløg og merian. Lad retten småsnurre under låg ca. 40 min. eller til kødet er mørt.
Kog vand ell. bouillon op til risene. Tilsæt salt og safran. Kom risene i og lad dem småkoge under låg ca. 20 min.
Fjern kernerne fra peberfrugten og skær peberfrugt og tomater i mindre stykker. Kom det i retten.
Vend risene i og drys med persille.
Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!
Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.