Chiligryde m. safranris

Ingen vurderinger.
Vent venligst…
Forberedelsestid
20 minutter
Tilberedningstid
60 minutter
Sværhedsgrad
Midt imellem
Serveringer
4 personer
Kategori
Hovedret
Visninger
1571
Pris pr. Portion
0.00 kr.
Skrevet af
Udgivet den
160 g
Ris, parboiled (løse ris)
2 stk
Tomater
2 tbsp.
Smør, saltet
2 tbsp.
Koncentreret tomatpuré
4 dl
Vand
1/2 tsk.
Merian
4 dl
Bouillon, oksekød, koncentreret, terning
600 g
Okseinderlår
1/2 tsk.
Salt, groft
2 stk
Hvidløg, fed
2 tbsp.
Hvedemel
1 stk
Løg eller zittauerløg
2 tsk.
Peber, chili rød eller grøn, rå
1 stk
Peberfrugt, rød og gul
1/2 tsk.
Safran

Skær kødet i tern eller strimler og brun det i en gryde i 1½ spsk. af fedtstoffet. Drys melet over.
Hak løget og svits det på en pande i resten af fedtstoffet. Kom løgene i gryden og kog panden
af i lidt bouillon. Hæld det i gryden og tilsæt resten af bouillonen, tomatpure´, salt, chilipeber, hvidløg og merian. Lad retten småsnurre under låg ca. 40 min. eller til kødet er mørt.
Kog vand ell. bouillon op til risene. Tilsæt salt og safran. Kom risene i og lad dem småkoge under låg ca. 20 min.
Fjern kernerne fra peberfrugten og skær peberfrugt og tomater i mindre stykker. Kom det i retten.
Vend risene i og drys med persille.


Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!

Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.

Del din ret her!

Har du en konge ret du vil dele?