Chilipesto

Bedømmelse: 4.0/5. Fra 1 afstemning.
Vent venligst…
Forberedelsestid
15 minutter
Tilberedningstid
15 minutter
Sværhedsgrad
Let
Serveringer
6 personer
Visninger
4038
Pris pr. Portion
0.00 kr.
Skrevet af
Udgivet den
1 stk
Timian, kviste (frisk)
1 stk
Basilikumblade, frisk
2 stk
Hvidløg, fed
1 knsp.
Salt, groft
3 tbsp.
Olivenolie
5 stk
Peber, chili rød eller grøn, rå
6 stk
Tomater
1 tbsp.
Hvidvinseddike

udtag kærnerne af chili, antal efter smagsløg.(kan undlades men da bliver smagen meget kraftigere)
tag chili(eftersmag og behag, temperament) tomater,basilicum,salt,timian,hvidløg(kan undlades)hvidvinseiddke hak med stavblender, til en grødet masse, der efter hældes olien i efter behov medens der blendes.
Pestoen er god som dip eller smurt på flute med reven ost i ovnen, eller egen fantasi.( Ps. peston er gog for forbrændingen)
velbekomme

Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!

Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.

Del din ret her!

Har du en konge ret du vil dele?