- Forberedelsestid
- 15 minutter
- Tilberedningstid
- 15 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 6 personer
- Visninger
- 4038
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- oktober 16, 2009
- 1 stk
- Timian, kviste (frisk)
- 1 stk
- Basilikumblade, frisk
- 2 stk
- Hvidløg, fed
- 1 knsp.
- Salt, groft
- 3 tbsp.
- Olivenolie
- 5 stk
- Peber, chili rød eller grøn, rå
- 6 stk
- Tomater
- 1 tbsp.
- Hvidvinseddike
udtag kærnerne af chili, antal efter smagsløg.(kan undlades men da bliver smagen meget kraftigere)
tag chili(eftersmag og behag, temperament) tomater,basilicum,salt,timian,hvidløg(kan undlades)hvidvinseiddke hak med stavblender, til en grødet masse, der efter hældes olien i efter behov medens der blendes.
Pestoen er god som dip eller smurt på flute med reven ost i ovnen, eller egen fantasi.( Ps. peston er gog for forbrændingen)
velbekomme
Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!
Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.